Ga maar lekker liggen, haal een paar keer diep adem en doe je ogen maar dicht. Stel je voor dat je door het bos loopt. Overal zie je bloemen, rood, oranje, geel, groen, blauw, paars en nog heel veel andere mooie kleuren.

Je geniet van alle kleuren om je heen, wat een heerlijke rust! وان كارت Je haalt even adem en je loopt weer door. Na een tijdje lopen kom je aan bij een brug. العاب كنكر Loop maar over de brug heen. Aan de andere kant van de brug schijnt een helder wit licht. Wat zou dat zijn? Hoe dichterbij je bij het licht komt, hoe nieuwsgieriger je word. Vanuit de verte zie je een dier op je afkomen. Het dier komt vanuit het licht. العب طاولة محبوسة Het dier komt dichter en dichter naar je toe. Totdat het vlak voor je stil blijft staan. Kijk maar eens goed:

-welk dier zie je?

-hoe ziet het dier eruit?

-wil het dier misschien iets tegen je zeggen? Waar kan het dier je bij helpen?

Als je er klaar voor bent mag je het dier bedanken. Jullie nemen afscheid van elkaar, maar weet dat het dier altijd bij je is en dat je het dier altijd om hulp kan vragen. Met een fijn gevoel loop je het bos uit. En kom je weer terug in je lichaam. Haal een paar keer diep adem, beweeg zachtjes met je vingers en tenen, strek je even helemaal uit en open je ogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.